Cobi 2990 Vickers A1E1 Independent - 886 deler

Cobi 2990 Vickers A1E1 Independent - 886 deler

Cobi 2990 Vickers A1E1 Independent - 886 deler

Cobi 2990 Vickers A1E1 Independent byggesett 

was kr 1 099,00 Special Price kr 824,25
På lager: Sendes i morgen
Modellnummer
COBI-2990
Del opp betalingen. Fra kr 45,00 / mnd

Eksepsjonell, unik og den eneste i verden! Vickers A1E1 INDEPENDENT er en britisk prototype tung tank fra mellomkrigstiden. Bare en ble laget, og den er godt tatt vare på som en "stjerne" i The Tank Museum i Storbritannia. Et karakteristisk trekk ved dette uvanlige kjøretøyet er designen med flere tårn! Tanken har fem roterende tårn! Den største er utstyrt med en 3-punds kanon. De resterende fire er utstyrt med et Vickers maskingevær. Bestillingen på en tung stridsvogn med flere tårn ble lagt inn av generalstaben til den britiske hæren i 1924. I 1926 ble en prototype av stridsvognen presentert. På grunn av mangel på midler ble det videre arbeidet med dette prosjektet forlatt. Designløsningene som ble brukt i Independent ble også brukt i de senere britiske Medium Mark III- og Cruiser Mark I-konstruksjonene. Designene til de sovjetiske T-28, T-35 og T-100 stridsvognene er også overraskende som Vickers Independent, og dette er ikke en tilfeldighet.

Bruk settet med 887 COBI-klosser til å bygge en realistisk reprodusert, historisk prototypetank fra The Tank Museum-samlingen. Kjøretøyet er designet i samarbeid med Tankmuseet i skala 1:35. Spesielt bemerkelsesverdig er mange detaljer, holdbare, karakteristiske trykk og de spesialiserte elementene som brukes. Modellen fortsetter serien med museumsutstillinger utgitt i blokkversjon. Mer erfarne designere vil også helt sikkert bli fristet til å bygge sovjetiske versjoner av multi-turret stridsvogner. Settet inneholder en figur av en britisk tanker i en beret med et trykt emblem fra Royal Tank Regiment! Settet kompletteres med en stor plate med navnet på settet og den trykte logoen til The Tank Museum.

En historisk tank er en flott gaveide, uavhengig av mottakerens alder. Settet er perfekt for samlere, elskere av rustning, militærteknologi og historieentusiaster. Det er også en flott start på eventyret med polske COBI-byggeklosser. Bygg historie, bit for bit, med COBI.

887 deler av høy kvalitet
Produsert i EU av et selskap med over 20 års tradisjon
Klossene oppfyller sikkerhetsstandardene for produkter for barn
Fullt kompatibel med andre merker byggeklosser slik som LEGO
Klosser med trykk riper ikke eller smører seg og falmer ikke under lek eller under påvirkning av temperatur
Tydelige og intuitive instruksjoner basert på illustrasjoner og trinnvise instruksjoner
1 soldatfigur
Modellen er utgitt i samarbeid med The Tank Museum
En plate med navn og logo til The Tank Museum
Modelldimensjoner (L x B x H): 21,5 cm (8,5") x 8 cm (3,1") x 8 cm (3,1")

Mer informasjon
Ean 5902251029906
Tilhører serien WW II
Hovedfarge Grønn
Antall klosser 886
Anbefalt alder fra 6+
Skala 1:35
Nasjonalitet Britisk
Antall sett i kartong 4
Se mer fra serien WW II