CobiClub.no

CobiClub.no åpnet september 2018 med formål å tilby størst mulig utvalg av Cobi byggesett. Med stort lager sentralt på Østlandet, kan vi raskt levere våre produkter hjem til deg. Vi etterstreber å ha det meste på lager til enhver tid, men det kan forekomme forsinkelser fra produsent, slik at noen ordre kan ta noe lenger tid. Men alle ordre som kommer inn før kl 11.00 på en virkedag, vil bli behandlet og sendt samme dag. Ordre som kommer inn etter 11.00, vil bli behandlet fortløpende og sendt neste virkedag.


Våre priser

Vi er opptatt av at du som kunde skal gjøre gode kjøp. Derfor har vi alle våre produkter tilgjengelig via Prisjakt.no, slik at du skal kunne se at våre priser tåler sammenligning. Skulle du mot formodning finne produktet til en bedre pris et annet sted, så send oss en melding, og vi vil se om det er mulig for oss å matche prisen.


eTail Handel as

Selskapet som står bak CobiClub.no har norske eiere og drives fra Oslo. Vi har tro på at kortest mulig vei mellom våre produkter og deg som kunde, er et kriterie for at du skal få best mulig opplevelse av å handle hos oss.

Har du en kjent merkevare eller spennende produkter du gjerne vil ha solgt?

eTail Handel er alltid åpne for spennende produkter og konsepter. Send oss gjerne en epost eller ring oss, så er det godt mulig vi har et konsept hvor dine produkter passer inn. Les mer om eTail Handel her